AŞK BENDE ÇOCUK KALDI’ KİTABININ YAZARI İKİNCİ KİTABINI ÇIKARIYOR Yaşamını İsveç ve Türkiye arasında mekik dokuyarak geçiren Suzan Kuran, uzun yıllar şiire duyduğu ilgisini mısralara dönüştürdü. Kuran, ilk şiir kitabının ardından şimdi ikinci kitabının hazırlığı içinde. Asıl mesleği hemşirelik olan, pedagojik formasyon aldıktan sonra öğretmenlik yapan Kuran'ın, ‘Aşk Bende Çocuk Kaldı’ adlı kitabındaki şiirleriyle İzmirlilerin sevgisini kazandı. Kuran, "Artık yaşamımın geri kalan bölümünü İzmir’de geçirmek istiyorum. İkinci şiir kitabımın hazırlığını büyük bir heyecan içerisinde sürdürüyorum. Şiirlerimde aşkı, sevgiyi, özlemi işleyeceğim” diye konuştu.

Çarşamba, Eylül 21

Bilmeyeceksin

Sen hic bilmeyeksin
Kör ruzgarlar dagitiyor yuzumu
Cogaliyor kalbimin acili
Katmanlari
Sensizlik bir hic oluyor
O tukenmez sandigimiz
Yasanan guzellikler
Bir tren hiziyla
Cekip gidiyor benden
Sen hick bilmeyeceksin
Ellerin , yuzun , gözlerin
Bir sir olup siliniyor
Gözlerimden
SUZAN

2 yorum:

Ra55 dedi ki...

Merhabalar Efendim,

"Değirmenden Mektup Var" Blog sayfama yaptığınız ziyaret ve izleyiciler eklentisine bıraktığınız profiliniz için çok teşekkür ederim.

İnsanoğlunun fıtratında olan paylaşma arzusunu kamçılayan yüreklerimizdeki sesleri dizelere ya da satırlara aktaran kaleme ve onun yüreğine sonsuz saygı ve selamlarımı iletirim.

Tükenmez sandığımız yaşanan güzellikleri bizlerden çalan ve çok usta bir hırsız olan zaman; aynı zamanda yüreklerimizdeki yaralarımızı sarmaya da çok usta bir ilaç ve tabiptir.

Birbirine perçinlenmiş gibi görülen sevgilerin ve aşkların, nasıl birbirinden koptuklarını ve nasıl birbirlerini unuttuklarını ve yaşanan acılarını anlatır dururuz hep dizelerimizde.

Karşı tarafın bilmeyeceğini dile getirirken, bu acılarla iç içe yaşamanın zor olduğunu mutlaka birileri ile nasıl da paylaşırız. İşte bu paylaşma güdümüz olmamış olsaydı. Bu ateş okları bizleri yer ve bitirirdi. Hayatta kalmamızı paylaşmamıza borçlu olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız.

Selam ve saygılarımla.

ege dedi ki...

Recep bey çok teşekkürler önerileriniz için..